Over Ronald

Ik ben Ronald, Ronald Enklaar. Al jaren ben ik werkzaam in de reisbranche. Voornamelijk als oprichter en directeur van Le Marche Activities BV. Een organisatie die zich richt op de verhuur van vakantiewoningen in diverse regio's in Italië. Enkele voorbeelden zijn www.le-marche-vakanties.nl, www.puglia-vakanties.nl, www.abruzzo-vakanties.nl, www.sicilie-vakanties.nl.   Elk jaar groeien we weer waardoor ik het al lang niet meer zelf doe. Met een team van professionals helpen we veel mensen met het vinden van een leuke vakantielocatie in italie.

Ik heb al sinds mijn kinderjaren een grote voorliefde gehad voor Italië en Italiaans eten. Samen met mijn gezin heb ik ook een aantal jaren in Italië mogen wonen. Meer specifiek in de regio Le Marche. Iets wat mijn liefde voor het Italiaanse leven alleen maar heeft versterkt.

Waarom Ronalds Italië?

De groei van ons bedrijf heeft ook een keerzijde, vooral voor mij zelf. Ik kom bijna niet meer toe aan hetgeen ik het allerleukste vind, het vinden en bezoeken van de mooiste locaties, rondreizen door Italië, genieten van de Italiaanse culinaire hoogstandjes en het adviseren aan de gasten. Daarom zijn we begonnen met het nieuwe merk Ronalds Italië!. Ronalds Italië is meer dan alleen een site met prachtige vakantiewoningen, die ik zelf heb geselecteerd en goed gekeurd. Ronalds Italië staat voor alles wat Italië zo'n geweldig vakantieland maakt. Maar dan wel door mijn bril. Ik neem jullie graag mee op reis door Italië. Dat doe ik onder andere door mijn ervaringen te delen via Facebook en YouTube. En dit gaat niet alleen over de prachtige vakantiehuizen die ik bezoek, maar ook over de prachtige natuur, mooi steden en fantastische restaurants. Dit resulteert in een enorme hoeveelheid aan tips over waar naar toe te gaan en wat te doen in het mooie Italië. Dus volg Ronalds Italië op Facebook en Youtube voor de beste Italie tips.

Een andere reden om te starten met Ronalds Italië is de grote hoeveelheid aan verzoeken van van onze vaste gasten in Puglia, Le Marche en Abruzzo,  of we ook woningen aanbieden in andere regio's.  Mijn streven is om onze gasten, top vakantielocaties in alle regio's in Italië aan te kunnen bieden. Dit zal wel even duren, maar we doen ons best. We kiezen echter niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit. Liever minder woningen die echt goed zijn, dan veel van een lager niveau. Op deze manier kunnen onze vaste gasten ook in andere regio's gebruik maken van onze prettige persoonlijk aanpak en service.

Wat kunt u verwachten van Ronalds Italië?

Een goed advies door mij of een van mijn professionele collega's. Zowel over de regio's als over de te kiezen vakantiewoning.  Samen  selecteren we op basis van je wensen de beste regio en vakantiehuis, wat resulteert in een top vakantie in het geweldige Italië. Uiteraard kun je ook tijdens je vakantie een professionele en persoonlijke begeleiding verwachten. Telefonisch zijn wij altijd te bereiken en met onze kantoren in Le Marche eb Puglia kunnen we optimale ondersteuning geven. Daarnaast hebben we zeer professionele lokale agenten die altijd voor onze gasten klaar staan.

Als laatste kun je van ons verwachten dat de woningen altijd voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Wij besteden altijd extra aandacht aan de inrichting, zowel buiten als binnen, de schoonmaak en de locatie van de vakantiewoningen. Dit wil overigens niet zeggen dat we alleen hele luxe dure vakantievilla's aanbieden, maar vooral bijzondere woningen. De ene keer wel een luxe vakantiehuis, met enorm zwembad en de andere keer een simpel appartement, maar op een waanzinnige locatie. Bekijk de woningen zelf en laat je verrassen.

Ik wens je alvast een hele fijne Italiaanse vakantie!