Ronalds Italië aanbieding

Zoals jullie begrijpen, ben ik helemaal gek van alles wat met Italië te maken heeft. Daarom ben ik ook begonnen met het verhuren van bijzondere vakantiewoningen de de minder bekende regio's van Italië. Om nog meer gasten attent te maken op het mooie aanbod, heb ik besloten om elke dag een andere vakantiewoning aan te bieden met 5% korting. Dit om het voor nog meer mensen toegankelijk te maken.

Aanbieding van de dag

8 november 2018

LMV700A

Le-marche-vakantie-locatie-agriturismo-ancona-arcevia

Le Marche, kleinschalige agriturismo met 3 appartementen. Geweldige locatie met kinderen.

Nu met 5% Korting!

Kik op de code of foto!  

Geldigheid van de Italië aanbieding 

Deze aanbiedingen zijn alleen geldig op de dag dat ze worden gepubliceerd. Dus zit jouw woning er tussen, wacht niet te lang en boek direct online, of neem contact met ons op voor meer informatie. Dus wordt de woning bijvoorbeeld op 29 oktober aangeboden, dan kan die alleen op 29 oktober worden geboekt met 5% korting. De aankomstdatum kan elke gewenste periode zijn, mits de woning beschikbaar is uiteraard.

Beschikbaarheid

In veel gevallen zal de beschikbaarheid kloppen, en kun je direct online boeken. Het komt echter soms voor dat de eigenaar zijn beschikbaarheid niet goed heeft bijgehouden. Het kan dus soms voorkomen dat je boekt of aanvraagt, maar de woning toch niet beschikbaar blijkt te zijn. We zoeken dan graag een goed alternatief.

Waar vind ik Ronalds Italië aanbieding

Je bent al op de goede pagina. Hier wordt de aanbieding van de dag gepubliceerd. Echter kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om elke keer terug te komen naar deze pagina. Dus wordt de aanbieding elke dat gepubliceerd op onze Facebookpagina en zoveel mogelijk via instagram. Dus volg ons op beide media.

Oude aanbiedingen van de dag

4 november 2018

SIV0750A

Sicilie-villa-direct-aan-zee-4

Geweldige luxe villa op Sicilie, direct aan zee, met zwembad, geschikt voor 10 personen. Een echte top locatie!

Nu met 5% Korting!

Kik op de code of foto!