Rimini Vakantiehuizen

Welkom op de Rimini Vakantiehuizen pagina. Op deze pagina vind je alle informatie over onze vakantiehuizen, appartementen en agriturismo's in de provincie Rimini in de regio Emilia-Romagna. Daarnaast vind je hieronder ook nog informatie over de provincie Rimini als vakantiebestemming.

Rimini vakantieregio

De provincie Rimini ligt aan de Adriatische zee in de regio Emilia-Romagna. Aan de andere kant liggen de beroemde Apennijnen. Je kunt hier dus tijdens je vakantie alle kanten op: een dagje naar zee, wandelen, fietsen en natuurlijk stedentrips doen.

Reizen naar Rimini

Uiteraard kun je met de auto naar Rimini reizen. De meeste van onze gasten doen dat ook, je kunt het namelijk makkelijk in 1 dag rijden. Wil je met de auto naar de provincie Rimini komen? Het is ongeveer 1400 km van Utrecht. Natuurlijk kun je ook met het vliegtuig naar Rimini. De volgende luchthavens liggen het dichtst in de buurt voor een vakantie in de provincie Rimini: Bologna, Ancona en Rimini. Ook de internationale (auto) treinen gaan naar Bologna en Rimini.

We wensen jullie alvast heel veel plezier met de voorbereiding van jullie vakantie naar Rimini.

3 woningen gevonden

V.a. € 1.428,00 p.w.
Huiscode ERV0010
Emilia Romagna - Cossure
2 Slaapk.
2 Badk.
6 Pers.
V.a. € 749,00 p.w.
4.4
(Zeer goed)
Huiscode ERV0010A
Emilia Romagna - Cossure
1 Slaapk.
1 Badk.
4 Pers.
V.a. € 679,00 p.w.
Huiscode ERV0010B
Emilia Romagna - Cossure
1 Slaapk.
1 Badk.
2 Pers.