Molise

Welkom in Molise. Een van de minder bekende vakantieregio's van Italië. Molise ligt tussen de bekendere regio's Abruzzo en Puglia in. Het is een wat kleinere regio die vooral bekend staat om haar stranden en de mooie natuur in het binnenland.

Molise is overigens de jongste regio van Italie. In 1963 werd het onafhankelijk van de regio Abruzzo.

Bezienswaardigheden Molise

Ondanks dat Molise wat minder bekend is heeft het veel te bieden. Zo kunnen we de historische plaatsen Isernia en Campomarino zeer aanbevelen. Bij Campomarino is zelf een nederzetting gevonden die terug gaat tot 19e eeuw voor Christus. Maar ook Campobasso (de hoofdstad) en Termoli, een heerlijke kuststad, zijn zeer aan te bevelen.

Stranden van Molise

De kust van Molise telt vele kilometers zandstrand. Het ene strand nog mooier dan het andere. Termoli is de belangrijkste kuststad. Ben je een liefhebber van een strandvakantie, dan zoek je daar je vakantiehuis.

Vakantiehuizen in Molise

Het aanbod van vakantiehuizen in Molise is zeer divers. Van grote hotels aan de kust tot kleine B&B's in het binnenland. Op dit moment heeft Ronalds Italië zich in de regio Molise voor gericht op villa's en vakantieappartementen in het binnenland. Alle vakantiehuizen zijn mooie gelegen en voorzien van een zwembad. Heb je vragen over de vakantiehuizen of over de regio Molise, neem dan contact met ons op!

4 woningen gevonden

V.a. € 2.500,00 p.w.
4.6
(Uitstekend!)
Huiscode MOV0010
Molise - Ripabottoni
4 Slaapk.
3 Badk.
8 Pers.
V.a. € 1.177,00 p.w.
Huiscode MOV0030
Molise - Petacchiato
2 Slaapk.
1 Badk.
6 Pers.
V.a. € 450,00 p.w.
Huiscode MOV0010B
Molise - Ripabottoni
1 Slaapk.
1 Badk.
2 Pers.
V.a. € 825,00 p.w.
Huiscode MOV0010A
Molise - Ripabottoni
2 Slaapk.
1 Badk.
4 Pers.