Wijnreizen naar Puglia

Vanuit mijn eigen passie voor lekker eten en goede wijn, heb ik besloten om ook wijnreizen te gaan aanbieden aan onze gasten. In vergelijking tot de verhuur van onze vakantiewoningen, iets totaal anders. Deze reizen zijn namelijk volledig verzorgt. Ik ben zelf overigens een wijnliefhebber en geen echte kenner. Dat laat ik aan andere mensen over.

Zelf ben ik gek op de meeste wijnen die uit Puglia komen. De Puglieese wijnen zijn momenteel erg populair, en ook goed verkrijgbaar in Nederland. Dit is de belangrijkste reden waarom we gekozen hebben om wijnreizen naar Puglia te organiseren. Het komt ook goed uit dat we een goede Nederlandse wijnkenner bereid hebben gevonden om de reizen voor ons te organiseren en te begeleiden. Van vertrek uit Nederland tot de terugkomst thuis.

De wijnreis

Zoals al eerder aangegeven is de wijnreis volledig verzorgd. Dit betekend inclusief:

- Vlucht (meestal vanaf Eindhoven)
- Vervoer vanaf het vliegveld naar het hotel
- Alle soorten van vervoer tijdens de wijnreis
- Drie overnachtingen in 2-persoonshotelkamer (ook voor 1 persoon te boeken)
- ontbijt, lunch en diner
- alle wijnproeverijen
- alle tussendoortjes
- alle entreegelden

Wat kost de wijnreis?

Je kunt de reis al boeken vanaf € 895,- per persoon. Voorwaarde hiervoor is wel dat de reis 4 maanden voor de vertrekdatum moet worden vastgelegd. je neemt dan deel aan een reis met open inschrijving, wat inhoud dat je dus met andere wijnliefhebbers samen reist!

Een reis zal alleen doorgang vinden wanneer er minimaal 8 deelnemers zijn. Het maximale aantal wijnliefhebbers bedraagt 14! De wijnreis kan uiterlijk tot 1 maand voor vertrek worden geannuleerd in verband met te weinig deelnemers.

Wijnreis met een besloten groep

uiteraard kun je zelf ook een groep samenstellen met wie je een mooie wijnreis wilt maken. De reis zal vrijwel exact hetzelfde verlopen. Voor een prive groep geld een minimum aantal deelnemers van 6 personen en een maximum van 14 personen. De kosten voor een besloten reis worden in overleg vastgesteld. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de luchthaven die wordt gekozen. Als indicatie kun je ongeveer € 995.- per persoon aanhouden.