https://www.ronalds-italie.nl

 +31 (0) 852 735 753

0 huizen in uw favorieten

Alle Vakantiehuizen

 +31 (0) 852 735 753

regio`s in Italie

regio`s in Italie

Welkom in Italie

Op Italia-vakanties.nl vindt u vakantiewoningen in verschillende regio's in Italie. De bekendste vakantie regio's van Italie zijn Toscane, Umbrie en de noord Italiaanse meren. Wij richten ons echter op minder de minder bekende regio's, waar het toerisme nog niet tot volle wasdom is gekomen. Waar u nog kunt genieten van het heerlijk authentieke Italiaanse leven. Waar u nog uit eten kunt voor een normaal bedrag zonder dat de menukaart in het Engels en het Duits wordt gepresenteerd. De belangrijkste regio's waar wij ons nu op richten zijn de regio's Le Marche (de marken in het Nederlands) en Puglia (Apulie in het Nederlands). Beide regio's zijn gelegen aan de oost kust van Italie, de Adriatische zee.

Le Marche

Le Marche ligt in midden Italie en grenst aan Umbrie, Tosane, Emilia Romagna en Abruzzo.De regio kenmerkt zich door een zeer gevarieerd heuvellandschap, met veel kleine bewoonde dorpjes en enorm vriendelijke mensen. Een van de belangrijkste culinaire ingredienten van de locale keuken is de truffel die er het gehele jaar door gevonden wordt. Klik hier als u meer wilt weten over Le Marche.

Puglia

Puglia ligt verder naar het zuiden, helemaal in de hak van de laars. Tot voor kort was deze regio alleen bekend bij de Italianen die in Augustus op vakantie gaan. Mede door de goede bereikbaarheid middels goedkope vluchten van Ryanair, wordt de regio nu steeds bekender bij Nederlanders en Belgen. Het seizoen duurt lang in Zuid Italië, vanaf april tot eind oktober kunt u genieten van het heerlijke weer. De belangrijkste trekpleisters van Puglia zijn de prachtige kust met de mooie stranden, de imposante stad Lecce en de typische trulli woningen van Alberobello. Klik hier als u meer wilt weten pver Puglia.

Andere regio's in Italië

Op Italia Vakanties kunt u echter ook woningen vinden in andere regio's. Zo zijn de eerste woningen al te vinden in de regio Abruzzo. Op korte termijn zullen er ook meer woningen volgen voor de regio Emilia Romagna. Daarnaast verleggen we onze aandacht ook naar Sardinië en Calabria. Allemaal mooie regio's in Italië die de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn, net zoals Puglia en Le Marche.