Lamezia Terme

Lamezia Terme is een gemeente in de Italiaanse regio Calabrië. Hier vindt je geen indrukwekkende steden als Rome en Florence, maar ongerepte natuur, een grillige kustlijn en prachtig witte stranden. Deze omgeving is rijk aan cultuur en ook de Calabrese keuken liegt er niet om!

Het Sila Park

Het Sila Park ligt even boven Lamezia Terme. Sila betekent bos, en het beboste park is sinds 2002 geopend voor publiek. Bij het bezoekerscentrum kun je informatie aanvragen over de mogelijke routes voor beginners en gevorderden.

Vakantiehuizen Lamezia Terma

De villa's in de buurt van Lamezia Terme zijn van de beste kwaliteit, vaak in combinatie met de typische Italiaanse kenmerken waar wij als vakantiegangers zo van houden. De romantische en knusse Italiaanse details, maken de woningen zeer fotogeniek en garanderen ons het gevoel even als 'Italiaan' van la Bella Vita te genieten.

Beste vakantieperiode?

U kunt het gehele jaar op vakantie naar de regio Calabrië, maar we weten dat men over het algemeen vooral in het voorjaar en in de zomer op vakantie kan, dus de woningen zijn beschikbaar vanaf ongeveer april tot aan eind oktober. De zwembaden zijn dan ook open voor gebruik en verder staat de zon aan de lucht om voor het ultieme vakantiegevoel te zorgen. Voor een actieve vakantie raden we het voorjaar en najaar aan, want de warmte van het hoogseizoen maakt het soms onmogelijk om aan  intensieve activiteiten mee te doen.

Wil je meer weten over Lamezia Terme of over de accommodaties in Calabrië? Neem dan even contact met ons op.

1 woning gevonden

V.a. € 1.748,00 p.w.
Huiscode CLV0010
Calabrie - Lamezia Terme
2 Slaapk.
2 Badk.
4 Pers.