Cossure

Cossure is een gehuchtje met slechts 7 huizen gelegen in de gemeente Sogliano al Rubicone, landinwaarts in de voetheuvels van de Appennijnen op 525 meter hoogte. Het ligt op maar 30 km van de Adriatische zee maar toch ver weg van de drukte. Het is de ideale vakantiebestemming voor rust en natuur, uiteraard vergezeld van lekker eten en drinken en de juiste locatie voor wie graag dagtrips maakt naar leuke steden. In de zomer kunt u tevens genieten van (openlucht) muziekvoorstellingen en dorpsfeesten.

Reizen naar Cossure

Cossure is erg goed te bereiken met de auto. Het is vanaf Utrecht slechts 1375km. Uiteraard kunt u ook vliegen naar de regio Emilia-Romagna. Cossure ligt dicht bij de luchthavens van Bologna, Ancona en Rimini. Voor vluchten kunt u kijken op de websites van Ryanair, Tuifly en Germanwings.

Vakantiehuizen Cossure

De vakantiehuizen in de buurt van Cossure zijn net als bij alle andere plaatsen van hoge kwaliteit. In de regio Emilia Romagna hebben we niet erg veel woningen, maar we werken hard aan het toevoegen van kwalitatief goede en comfortabele huizen met zwembad, zodat we voor elke aanvraag een passend aanbod kunnen bieden.

Beste vakantieperiode?

Eigenlijk kunt u vrijwel het gehele jaar op vakantie naar Emilia Romagna. Wil je echter zeker zijn van mooi weer, dan adviseren wij vanaf half mei tot eind september.

Wil je meer weten over Cossure of over de regio Emilia Romagna? Neem dan even contact met ons op.

3 woningen gevonden

V.a. € 1.428,00 p.w.
Huiscode ERV0010
Emilia Romagna - Cossure
2 Slaapk.
2 Badk.
6 Pers.
V.a. € 749,00 p.w.
4.4
(Zeer goed)
Huiscode ERV0010A
Emilia Romagna - Cossure
1 Slaapk.
1 Badk.
4 Pers.
V.a. € 679,00 p.w.
Huiscode ERV0010B
Emilia Romagna - Cossure
1 Slaapk.
1 Badk.
2 Pers.