Bolsena

Het middeleeuwse dorp Bolsena heeft iets meer dan 4000 inwoners. Het historische centrum kijkt uit op het water en bestaat eigenlijk uit slechts één lange straat met talloze winkeltjes waar je lokale producten kunt kopen. Aan het einde van de straat ligt een prachtig veertiende-eeuws kasteel met daarin een museum, waar je aan de hand van archeologische vondsten de geschiedenis van de stad en het meer van Bolsena ontdekt. In Bolsena worden iedere zomer diverse evenementen georganiseerd, er is dus altijd wel iets te doen ente beleven!

Het meer van Bolsena

Het meer van Bolsena is het grootste vulkanische meer van Europa. Deze slapende vulkaan heeft zijn laatste uitbarsting ongeveer 100 jaar voor Christus gehad. Langs het meer ligt een gezellige boulevard die elke zondag autovrij is, zodat je daar ongestoord kunt wandelen. Er zijn langs de boulevard talloze restaurantjes te vinden. Rondom het meer kun je plaatsen als Montefiascone, Capodimonte en andere plekken bezoeken. Natuurlijk is het heerlijk om te zwemmen in het meer, maar je kunt er ook uitstekend waterfietsen, zeilen en zelfs vissen!

Vakantiehuizen in Bolsena

Devakantiewoningen in en rond Bolsena zijn allen door ons gekeurd en voldoen aan de huidige en moderne wensen. We kiezen voor Italiaanse villa's en appartementen warm ingericht maar voorzien van alle comfort die u tijdens uw vakantie wenst om te kunnen ontspannen en genieten van het echte Italiaanse leven.

1 woning gevonden

V.a. € 910,00 p.w.
Huiscode LAV0210
Lazio - Bolsena
2 Slaapk.
2 Badk.
4 Pers.