Faggeto Lario

De stad Faggeto Lario aan het Comomeer ligt in de provincie Como in de regio Lombardije en telt 1227 inwoners.

Wat te doen in Faggeto Lario

Natuur, bergen, het meer, de geschiedenis en cultuur samen op één plek. Het is de perfecte vakantiebestemming voor wie in Italiaanse sferen wil uitrusten. Zwemmen, bootvaren, wandelen, andere (water)sporten, werkelijk alles is mogelijk. De dorpen rondom het meer zijn zeer fotogeniek en bieden restaurants, markten, winkels, kerken en musea.

Reizen naar Faggeto Lario

Uiteraard kunt u met het vliegtuig naar het Comomeer afreizen. Vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Charleroi en Weeze zijn er diverse rechtstreekse vluchten naar Milaan en Bergamo, vanwaar u met een huurauto naar de bestemming kunt. Als u liever met de trein reist doet u er vanaf de luchthaven ongeveer 1,5 uur over. De meeste van onze gasten gaan echter met eigen vervoer. Het is vanaf Utrecht ongeveer 1.000 km, dus goed te doen.

Vakantiehuizen in Faggeto Lario

Er is een groot aanbod aan vakantiehuizen aan het Comomeer. Op Ronalds Italië vindt je alleen de meest bijzonder en luxe accommodaties die een bijzondere vaknatie ervaring garanderen. Ze zijn dus over het algemeen in de hogere prijsklasse en voorzien van alle comfort en luxe die men zich wensen kan tijdens een welverdiende vakantie. De meeste villa's genieten uitzicht op het meer en bieden een zwembad, jacuzzi en/of een heuse aanlegsteiger voor je eigen (huur)boot!

1 woning gevonden

V.a. € 10.000,00 p.w.
Huiscode CV0070
Lombardije - Faggeto Lario
4 Slaapk.
3 Badk.
7 Pers.