Gera Lario

Gera Lario is een rustig stadje gelegen aan het Comomeer op de grens met Zwitserland. Gera Lario heeft een lang zandstrand met ligweide, diverse sportvelden en er is een surfschool aanwezig waar je zowel spullen kunt huren als (surf) lessen nemen. Vanuit Gera Lario kun je te voet naar het dorp Sorico, waar je bars en restaurants kunt vinden.

Reizen naar Gera Lario

Uiteraard kunt u met het vliegtuig naar het Comomeer afreizen. Vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Charleroi en Weeze zijn er diverse rechtstreekse vluchten naar Milaan en Bergamo, vanwaar u met een huurauto naar de bestemming kunt. Maar de meeste van onze gasten gaan gewoon met eigen vervoer. Het is vanaf Utrecht ongeveer 1.000 km, dus goed te doen.

Vakantiehuizen in Gera Lario

Er is een groot aanbod aan vakantiehuizen aan het Comomeer. De accommodaties van Ronalds Italië zijn veelal in de hogere prijsklasse en voorzien van alle luxe en comfort die men zich wensen kan tijdens een welverdiende vakantie. Ook hebben we een aantal appartementen aan het meer met een gedeeld zwembad en/of fantastische uitzichten over het meer en de omgeving.

1 woning gevonden

V.a. € 1.017,00 p.w.
Huiscode CV0090
Lombardije - Gera Lario
2 Slaapk.
1 Badk.
6 Pers.