Sala Comacina

Het dorp Sala Comacina ligt aan de westelijke oever van het Comomeer en tegenover het eiland Comacina. Naast het prachtige uitzicht op o.a. het eiland en de pittoreske oude stad met haar smalle straatjes, bogen, poorten, balkons en bruggen, is Sala Comacina beroemd om haar indrukwekkende Matteotti plein en imposante negentiende-eeuwse villa's. Lopend kunt u de kleine boodschappen doen en gezellig shoppen, en er zijn diverse restaurants, allemaal met terrassen aan het meer. Het nabijgelegen Lenno (op 2 km) biedt supermarkten, een apotheek en een benzinestation.

Wat te doen in Sala Comacina

In Sala Comacina is een auto bijna overbodig, want alle belangrijke bezienswaardigheden zijn bereikbaar met de lokale bus en met de veerboot kunt u de vele attracties van het meer bereiken zoals Balbianello, Carlotta en Melzi, de steden Bellaggio, Varenna en Menaggio en de internationale sfeer van Cernobbio. Natuurlijk is de Greenway-wandeling een absolute must-do om te kunnen genieten van fantastische panoramische uitzichten!

Reizen naar Sala Comacina

Uiteraard kunt u met het vliegtuig naar het Comomeer afreizen. Vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Charleroi en Weeze zijn er diverse rechtstreekse vluchten naar Milaan en Bergamo, vanwaar u met een huurauto naar de bestemming kunt. Maar de meeste van onze gasten gaan gewoon met eigen vervoer. Het is vanaf Utrecht ongeveer
1.000 km, dus goed te doen.

Vakantiehuizen in Sala Comacina

Er is een groot aanbod aan vakantiehuizen aan het Comomeer. De accommodaties van Ronalds
Italië zijn over het algemeen in de hogere prijsklasse en voorzien van alle comfort en luxe die men zich wensen kan tijdens een welverdiende vakantie. De meeste villa's genieten uitzicht op het meer en bieden een zwembad en/of jacuzzi.


2 woningen gevonden

V.a. € 14.000,00 p.w.
Huiscode CV0010
Lombardije - Sala Comacina
4 Slaapk.
4 Badk.
8 Pers.
V.a. € 10.000,00 p.w.
Huiscode CV0020
Lombardije - Sala Comacina
3 Slaapk.
4 Badk.
6 Pers.