Tremezzina


Het dorp Tremezzina ligt direct aan het Comomeer. Dit historische dorp hecht veel belang aan de oude delen van de stad en aan het behoud van haar eeuwenoude gebouwen. U bereikt vanaf hier lopend het meer, diverse restaurants, bars en winkels.


Wat te doen in Tremezzina


In Tremezzina is een auto bijna overbodig, want alle belangrijke bezienswaardigheden zijn bereikbaar met de lokale bus en met de veerboot kunt u de vele attracties van het meer bereiken zoals Balbianello, Carlotta en Melzi, de steden Bellaggio, Varenna en Menaggio en de internationale sfeer van Cernobbio. Natuurlijk is de Greenway-wandeling een absolute must-do om te kunnen genieten van fantastische panoramische uitzichten!


Reizen naar Tremezzina


Uiteraard kunt u met het vliegtuig naar het Comomeer afreizen. Vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Charleroi en Weeze zijn er diverse rechtstreekse vluchten naar Milaan en Bergamo, vanwaar u met een huurauto naar de bestemming kunt. Maar de meeste van onze gasten gaan gewoon met eigen vervoer. Het is vanaf Utrecht ongeveer 1.000 km, dus goed te doen.


Vakantiehuizen in Tremezzina


Er is een groot aanbod aan vakantiehuizen aan het Comomeer. De accommodaties van Ronalds Italië zijn over het algemeen in de hogere prijsklasse en voorzien van alle comfort en luxe die men zich wensen kan tijdens een welverdiende vakantie. De meeste villa's genieten uitzicht op het meer en bieden een zwembad en/of jacuzzi.

1 woning gevonden

V.a. € 4.968,00 p.w.
Huiscode CV0050
Lombardije - Tremezzina
3 Slaapk.
2 Badk.
8 Pers.