Rossana

Rossana is een gemeente in de Italiaanse provincie Cuneo, in Piemonte, tussen de Alpen en de Langhe, aan de ingang van de Varaita vallei.

Het is de perfecte plek voor heerlijke wandelingen in de bossen en in de natuur. Op een paar kilometer bereik je de hoge bergen met zijn karakteristieke dorpen, lokale restaurants, en vanaf hier maak je vele excursies te voet of met de fiets in elke moeilijkheidsgraad.

Vakantiehuizen Rossana

De accommodaties in de buurt van Rossana zijn van hoge kwaliteit en erop gemaakt om te integreren in het prachtige omliggende groene landschap. In deze regio van Italië hebben we vooral typische berghutten die voorzien zijn van alle comfort en zijn ingericht op de typisch Piemontese manier met veel hout en warme kleuren.

Beste vakantieperiode?

U kunt het gehele jaar op vakantie naar Piemonte. In de zomer kunt u wandelingen en excursies maken in de frisse en zuivere berglucht, zowel per mountainbike als te voet. Als winterbestemming is nog echt ongerept, zonder kabelbanen en skiliften, maar echt een aanrader voor wie actief wil zijn in de sneeuw en tegelijkertijd tot rust wil komen in een idyllische omgeving, ver weg van het massatoerisme.

Wil je meer weten over Rossana of over de accommodaties in Piemonte? Neem dan even contact met ons op.

3 woningen gevonden

V.a. € 1.115,00 p.w.
Huiscode PIV0020A
Piemonte - Rossana
1 Slaapk.
1 Badk.
3 Pers.
V.a. € 1.115,00 p.w.
Huiscode PIV0020B
Piemonte - Rossana
1 Slaapk.
1 Badk.
3 Pers.
V.a. € 1.115,00 p.w.
Huiscode PIV0020C
Piemonte - Rossana
1 Slaapk.
1 Badk.
2 Pers.