Castiglion Fiorentino

Castiglion Fiorentino is een kleine ommurde stad in het zuidoosten van Toscane, in de provincie Arezzo. Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden is de kerk van San Giuliano. Deze kerk is in de eerste helft van de negentiende eeuw pas gebouwd en in de 20e eeuw werd de klokkentoren toegevoegd.

De Provincie Arezzo

Arezzo is een heuvelachtig gebied, onderverdeeld in 4 grote valleien: Casentino, Valdarno, Val di Chiana en Val Tiberina. Stuk voor stuk prachtige natuurgebieden die je het beste te voet kunt ontdekken. Er stromen 2 grote rivieren tussen de valleien, de Arno en de Tiber. De provincie is nog relatief rustig qua toerisme, zelfs in het hoogseizoen kun je hier nog genieten van alle rust en ruimte.

Vakantiehuizen in Castiglion Fiorentino

We zijn nog niet zo vaak in Toscane geweest, maar hebben in de provincie Arezzo al diverse leuke locaties ontdekt. De Vakantiehuizen van Ronalds Italië zijn over het algemeen woningen op kleinschalige, rustige vakantieparken of agriturimo's en natuurlijk prachtige prive woningen die zijn voorzien van eigen zwembad.


3 woningen gevonden

V.a. € 1.648,00 p.w.
Huiscode TOV0120
Toscane - Castiglion Fiorentino
4 Slaapk.
3 Badk.
11 Pers.
V.a. € 2.800,00 p.w.
Huiscode TOV0250
Toscane - Castiglion Fiorentino
10 Slaapk.
6 Badk.
20 Pers.
V.a. € 2.646,00 p.w.
Huiscode TOV0320
Toscane - Castiglion Fiorentino
6 Slaapk.
5 Badk.
11 Pers.