De stad Florence

Florence is de hoofdstad van de populaire Italiaanse regio Toscane. Jaarlijks komen er meer dan tien miljoen toeristen naar deze stad, die als de belangrijkste renaissancestad ter wereld wordt gezien. De vele kunsthistorische schatten en paleizen in Florence hebben de stad tot één van de meest populaire Europese bestemmingen gemaakt.

Florence leent zich perfect voor een korte of lange stedentrip, zowel in de zomermaanden als in de winter. Houdt er hierbij rekening mee dat het vooral in de zomer wel erg druk is in de stad. Voor een korte stedentrip raden wij u aan om vooraf goed uit te zoeken welke plekken u wilt zien en bezichtigen, want u zult waarschijnlijk tijd te kort komen!

Een aantal van de hoogtepunten zijn bijvoorbeeld de Galleria dell'Accademia met de David, het Palazzo Vecchio, de Ponte Vecchio en het Palazzo Pitti met de Boboli-tuinen. Tijdens de warme zomermaanden is het heerlijk om van de Toscaanse specialiteiten te genieten op één van de vele terrassen in de stad.

De stad heeft ook veel te bieden op het gebied van mode. De beste Italiaanse modehuizen en de leukste boetiekjes bevinden zich langs de Via Tornabuoni, Via Calzaiuoli en Via del Corso en dan hebben we het over beroemde namen als Armani, Versace, Fendi en natuurlijk Louis Vuitton.

Overnachten in Florence

Voor wie één of meerdere nachten in Florence wil overnachten hebben wij de mooiste stadsappartementen geselecteerd. Op deze manier hoeft u zich niet te houden aan ontbijturen van een hotel en kunt u zelf uw tijd indelen om zoveel mogelijk van de stad te genieten. Ontbijten buiten de deur, zoals de Italianen zelf doen, hoort daar natuurlijk ook bij!

De appartementen die we hebben geselecteerd hebben we uitgekozen om hun ligging en karakteristieke eigenschappen, waarbij we vooral gelet hebben op de kwaliteit u van ons gewend bent. Niet ieder appartement is even luxe, maar ze zijn zonder uitzondering allemaal comfortabel en schoon.

Heeft u vragen over de accommodaties? Laat het ons dan gerust weten, we helpen u graag met het boeken van het voor u perfecte plekje in Florence!

1 woning gevonden

V.a. € 885,00 p.w.
Huiscode TOV0310
Toscane - Florence
1 Slaapk.
2 Badk.
4 Pers.