Montelupo Fiorentino

Het plaatsje Montelupo Fiorentino is een gemeente in de Toscaanse provincie Florence (Firenze) en telt  ongeveer 14.000 inwoners.

In de omgeving

In de omgeving van Montelupo Fiorentino is nog meer te ontdekken. Op ongeveer 17 km ligt Prato, met een bijzonder historisch centrum en de lekkerste lokale koekjes! Het dorp San Gimignano staat bekend om de vele prachtige torens in een van de best bewaarde middeleeuwse dorpen van Italië en is dus absoluut een bezoekje waard. Toscane is natuurlijk ook de ideale regio
voor wijnliefhebbers! Wijnproeven is een van de zaken waar je niet
omheen kunt, maar ook rondleidingen zijn zeer leuk om aan deel te nemen.
Verder is de natuur uitermate geschikt voor diverse excursies, zowel te
voet als per mountainbike.

Florence (Firenze)

Op ongeveer 30km van Montelupo Fiorentino ligt de hoofdstad van Toscane: het prachtige Florence. Een romantische stad die je minstens een keer in je leven moet hebben bezocht. We raden je aan om de trein te nemen en op deze manier parkeerongemak te vermijden. Naast de rijke geschiedenis en de (toeristische) hoogtepunten van de stad, zijn er natuurlijk ook veel lokale bijzonderheden te vinden als markten, goede restaurants en leuke terrasjes. Vertrek dus vroeg in de ochtend voor een dag-bezoek, want u zult tijd te kort komen in deze stad!

Vakantiehuizen in Montelupo Fiorentino

De vakantiewoningen in en rond Montelupo Fiorentino zijn meestal oude gerestaureerde boerderijen en villa's op het platteland gelegen. Deze zijn verbouwd tot ofwel een agriturismo met meerdere appartementen of tot privé villa's met zwembad. Alle vakantiehuizen zijnvan hoge kwaliteit en staan garant voor een topvakantie!

2 woningen gevonden

V.a. € 3.500,00 p.w.
Huiscode TOV0260
Toscane - Montelupo Fiorentino
6 Slaapk.
6 Badk.
11 Pers.
V.a. € 1.505,00 p.w.
Huiscode TOV0230
Toscane - Montelupo Fiorentino
2 Slaapk.
2 Badk.
6 Pers.