Pontassieve

Pontassieve is gelegen in Chianti Rufina in de provincie Firenze (Florence). Hier is de beroemde wijnroute en een wijnmueseum en tevens alle benodigdheden voor een comfortabel verblijf zoals winkels, banken en restaurants. In de omgeving zijn er ongerepte en suggestieve dorpjes en voor wie van winkelen houdt zijn er verschillende outlets in de buurt met merken als Gucci, Dolce en Gabanna en Prada. Voor natuurliefhebbers zijn er verschillende wandelroutes en tevens 2 belangrijke sportvisvijvers in de buurt.

Reizen naar Pontassieve

Pontassieve ligt op slechts 23km van Florence en op een uur rijden van Siena en Arezzo. Lucca en Pisa bevinden zich op 100km afstand. U kunt zowel met de auto naar Pontassieve als met het vliegtuig. De dichtstbijzijnde luchthaven is natuurljk Flornece en vanaf daar kunt u het beste een auto huren, want deze heb je zeker nodig tijdens de vakantie.

Vakantiehuizen Pontassieve

De vakantiehuizen in de buurt van Pontassieve zijn net als onze overige accommodaties van hoge kwaliteit. In deze regio van Toscane hebben we vooral mooie Agriturismo's met gedeeld zwembad. Er wordt hard aangewerkt om ook een aantal kwalitatief hoogwaardige villa's toe te voegen.

Beste vakantieperiode?

Eigenlijk kunt u vrijwel het gehele jaar op vakantie naar Toscane. Maar wil je zeker zijn dan je wat beter en warmer weer hebt, dan adviseren wij vanaf half april tot eind september.

Wil je meer weten over dit deel van Toscane? Neem dan even contact met ons op.

2 woningen gevonden

Pagina's  
Toscane - Pontassieve
Agriturismo - Vakantie appartement
1
1 Slaapkamer
1
1 Badkamer
4
4 Gasten
Huiscode TOV0150A
Vanaf € 900,00 Per week
Toscane - Pontassieve
Agriturismo - Vakantie appartement
1
1 Slaapkamer
1
1 Badkamer
4
4 Gasten
Huiscode TOV0150B
Vanaf € 900,00 Per week

2 woningen gevonden

Pagina's