Chianni

Het prachtige stadje Chianni ligt op ongeveer 35 km van de bekende stad Pisa. Chianni ligt in een fantastische omgeving tussen wijngaarden, olijfgaarden en kastanje bossen en in de omgeving is veel te zien en te doen. In het centrum vindt je de typische smalle straatjes met mooie huizen en gastvrije inwoners waar Italië zo om bekend staat. De buitenwijken van Chianni zijn voor fijne wandelingen waarbij je van het mooie uitzicht kunt genieten over het Toscaanse landschap.

Wat te doen in Chianni

Chianni staat bekend om haar olijfolie, deze kun je werkelijk overal krijgen en natuurlijk kom je het ook tegen in de vele restaurants in de omgeving. U zit hier dan ook goed als u van lekker eten en drinken houdt. In het nabijgelegen stadje Rivalto vindt jaarlijks het kastanje festival plaats en gedurende het hele jaar kun je hier traditionele gerechten proeven waarin kastanjes zijn verwerkt.

Wild Zwijn Festival

Ieder jaar in november wordt er in Chianni het Wild Zwijn Festival georganiseerd. Dit festival is niet alleen zeer geliefd bij de inwoners, ook uit omliggende dorpen komen hier veel mensen op af om samen van de meest fantastische traditionele gerechten te proeven. Als u toevallig eens in de buurt bent, mis het dan niet!

Vakantiehuizen in Chianni

De vakantiewoningen in en rond Chianni zijn meestal oude gerestaureerde boerderijen en landhuizen. Deze zijn verbouwd tot ofwel een Agriturismo met meerdere appartementen of tot privé villa's met zwembad. Alle vakantiehuizen zijn van de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent en bieden volop rust en privacy!


1 woning gevonden

V.a. € 2.380,00 p.w.
Huiscode TOV0240
Toscane - Chianni
4 Slaapk.
4 Badk.
9 Pers.