Chiusi

Chiusi is een gemeente in de Toscaanse provincie Siena. Het is populair vanwege zijn goede treinverbindingen naar Florence en Rome. Deze prachtige wereldsteden zijn comfortabel binnen 2 uur te bereiken, hierdoor kun je de auto lekker laten staan en extra genieten.

In de omgeving

Chuisi is te verdelen in Chiusi Scalo en Chiusi Alto. Chiusi Scalo is het nieuwe gedeelte dat beneden aan de heuvel ligt. Hier vindt je o.a. het station, diverse winkels en banken. Chiusi Alto is het historische gedeelte dat bovenop de heuvel ligt.
In de omgeving zijn diverse graftomben blootgelegd die zeker een bezienswaardigheid zijn, samen met het Museum waar diverse gevonden voorwerpen zijn te bezichtigen. Chiusi is vol met smalle straatjes en bezit een mooie omgeving met prachtige uitzichten.

Het meer van Chiusi

Op ongeveer 5 minuten afstand van Chiusi ligt een prachtig meer, omringd door de zacht glooiende heuvels van Toscane. Je kunt het meer het beste verkennen door een roeiboot of kano te huren. Om het meer vindt je gras waar je kunt picknicken, maar er zijn ook diverse restaurants waar je lokale gerechten kunt proeven. Tevens zijn er mooi aangelegde wandel- en fietsroutes voor wie van een actieve vakantie houdt.

Vakantiehuizen in Chiusi

De vakantiewoningen in en rond Chiusi zijn meestal oude gerestaureerde boerderijen en landhuizen. Deze zijn verbouwd tot ofwel een agriturismo met meerdere appartementen of tot privé villa's met zwembad. Alle vakantiehuizen zijn van hoge kwaliteit.

1 woning gevonden

V.a. € 1.155,00 p.w.
4.8
(Uitstekend!)
Huiscode TOV0220
Toscane - Chiusi
4 Slaapk.
3 Badk.
7 Pers.